Επικοινωνία

Είδες κάτι εδώ στα πέριξ και θέλεις διευκρίνιση; Διάβασες κάτι και θέλεις κι άλλες πληροφορίες; Θέλεις να ρωτήσεις κάτι για κάποιο προϊόν; Μήπως επιθυμείς να μάθεις πώς μπορείς να προμηθευτείς τα προϊόντα με το λογότυπο Πελαζί σε χονδρική για να τα βάλεις στο μαγαζί σου και να γίνει χαμός; Σου ήρθε να γράψεις μια καλή κουβέντα, έτσι, άνευ λόγου;

Για όλες τις ερωτήσεις, στείλε ένα email στο pelagie@pelagie.gr ή συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα, και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να σου απαντήσω.

Διεύθυνση Φυσικού Καταστήματος:

Αρριανού 6, 54635 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310248626
Ωράριο:
Δευτέρα: κλειστά
Τρίτη: 12:00-19:00
Τετάρτη: 12:00-15:00
Πέμπτη: 12:00-19:00
Παρασκευή: 12:00-19:00
Σάββατο: 12:00-15:00
Κυριακή: κλειστά

Στείλε μου ένα email

  Συχνές Ερωτήσεις

  Παρακαλώ διάβασε τις συχνές ερωτήσεις, πριν μου στείλεις μήνυμα.

  Πώς μού 'ρχονται τα προϊόντα;
  Σου έρχονται με κούριερ!  
   
  Ποιά είναι τα έξοδα αποστολής;
  Τα έξοδα αποστολής είναι €2,48 για τα δύο πρώτα κιλά, και €0,99 για κάθε επιπλέον κιλό της παραγγελίας σου για αποστολές εντός Νομού Θεσσαλονίκης, και €2,85 για τα δύο πρώτα κιλά και €1,10 για κάθε επιπλέον κιλό για όλους τους υπόλοιπους Νομούς. Για αγορές προϊόντων πάνω από €70 τα έξοδα αποστολής είναι μηδενικά! Σε κάθε περίπτωση, αν επιλέξεις ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, η χρέωση είναι €2,48 επιπλέον.
  Ποιές μεθόδους πληρωμής δέχεσαι;
  Μπορείς να πληρώσεις την παραγγελία σου με τους εξής τρόπους: μέσω Paypal, μέσω κατάθεσης/μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό, με αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση €2,48), και μέσω πιστωτικής κάρτας (δεκτές οι Visa, Mastercard, Diners).
  Πότε θα παραλάβω τα καλούδια μου;
  Οι παραγγελίες επεξεργάζονται και αποστέλλονται μέσα σε μία έως τρεις εργάσιμες μέρες , εκτός και αν πρόκειται για κάποιο προϊόν που αναφέρει στην περιγραφή του ότι χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο χρόνο για να παραχθεί. Συνήθως, η παραλαβή γίνεται μία (στα μεγάλα αστικά κέντρα) έως τρεις ημέρες αργότερα (στις πιο απομακρυσμένες περιοχές και στα νησιά) μετά την ημερομηνία αποστολής, εκτός, φυσικά, από περιπτώσεις έκτακτων γεγονότων, φυσικών καταστροφών, κλπ, καθώς και σε περιόδους μεγάλου φόρτου, όπως, ας πούμε, τα Χριστούγεννα. Καταλαβαίνεις. Όλοι δουλεύουν, πάντως, για να τα έχεις στα χέρια σου το συντομότερο δυνατό!
  Πόσο ασφαλείς είναι οι αγορές σε αυτό το online μαγαζί;
  Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση, αγαπητέ αναγνώστη, και έχουμε μια εξίσου καλή απάντηση (χωρισμένη σε τρία τμήματα): Καταρχάς, ο διαδικτυακός τόπος στον οποίο περιηγείσαι αυτή τη στιγμή έχει πιστοποιητικό ασφαλείας. Αυτό ακούγεται κάπως σοβαρό, ε; Και, πράγματι, είναι! Τί κάνει αυτό το πιστοποιητικό ασφαλείας; Τί κερδίζεις εσύ από αυτό; Βασικά, όπως όλα τα θέματα ασφαλείας, δεν είναι το τί συμβαίνει, αλλά το τί ΔΕΝ συμβαίνει. Καταρχάς, το "https" που βλέπεις στη γραμμή διευθύνσεων του browser σου, καθώς και ένα μικρό πράσινο λουκετάκι (που συνήθως βρίσκεται στα αριστερά του https, ανάλογα με τον browser που χρησιμοποιείς) εξασφαλίζουν ότι η μεταφορά και η ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ του server μου και του υπολογιστή σου γίνεται με ασφάλεια! Επίσης, αυτό το site στο οποίο εσύ περιηγείσαι αμέριμνος, είναι εφοδιασμένο με πιστοποιητικό ασφαλείας SSL (λέγε με και Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό), που ταυτοποιεί με σιγουριά ότι το pelagie.gr είναι το pelagie.gr και όχι κάτι άλλο που μιμείται πως είναι το pelagie.gr (είπα αρκετές φορές, pelagie.gr ή όχι ακόμα; Hallo, metadata)! Παρεμπιπτόντως, τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα ήταν ωραία αν υπήρχε κάτι αντίστοιχο και για τις τσάντες Chanel, ξερωγώ, να ξέρουμε πότε ένα κομμάτι είναι αυθεντικό και πότε όχι; Τέλος πάντων, λοξοδρόμησα. Επιστρέφω στο συναρπαστικό θέμα της, εχμ, ασφάλειας: Ένα ακόμα θέμα που πρέπει να ξέρεις για την ασφάλεια που σου παρέχουμε στο παρόν site, είναι ότι εμείς δεν κρατάμε στοιχεία πληρωμών. Δηλαδή, δεν περνάνε από τα χέρια/μάτια μας τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης σου κάρτας. Ούτε καν της κάρτας του σούπερ μάρκετ. Οι συναλλαγές με αυτά τα μέσα πληρωμής γίνονται μέσω τραπεζικής πύλης ή paypalικής πύλης. Αυτοί τα ξέρουν όλα. Εγώ όχι. Και είναι από τις φορές που είμαι ευτυχής μέσα στην άγνοιά μου! Τέλος, όσον αφορά τα δεδομένα σου, αυτά, δηλαδή, που δίνεις όταν εγγράφεσαι στο νιουζλέτερ της επιχείρησης με τον διακριτικό τίτλο Πελαζί ή όταν κάνεις μια παραγγελία, αυτά φυλάσσονται με μεγάλη φροντίδα ως κόρην οφθαλμού. Mπορεί να χρησιμοποιηθούν κάποια στιγμή για προωθητικές ενέργειες (για να σού'ρθει η έκπτωση στο νιουζλέτερ, ντε), ανάλυση δεδομένων και λοιπά ενδιαφέροντα μαρκετίστικα, μόνο για τους σκοπούς της παρούσας επιχείρησης, και εννοείται πως δεν παραχωρούνται σε τρίτους. Τα φυλάμε όπως το γκόλουμ φυλούσε το πολύτιμό του (άμα έπιασες την αναφορά, σε συμπάθησα κι ας μη σε ξέρω). Αυτά.
  Ποιό είναι το νόημα της ζωής;
  Μη με ρωτάς, δεν ξέρω. Το ψάχνω κι εγώ. Αν το βρεις πριν από μένα, σφύριξέ το μου, έχω μεγάλη περιέργεια. Στείλε μήνυμα στο hello@pelagie.gr. Μερσί.